Post by ematbimawa on Feb 23, 2022 9:46:00 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Link Animal ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Link Animal IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежену кількість балів ▞▞▞
▞▞▞ Link Animal 2022 version ▞▞▞
Я не люблю thrm переміщатися
Мило, але занадто багато реклами
Я хотів би поставити вам 5. Чи можете ви, будь ласка, увімкніть або вимкнути хронометраж. у вас немає часу грати в гру, якщо ви схожі на мене, повільні в оці та руках.JJ. Я не знаю, навіщо нас просити зробити рейтинг, якщо нічого не робиться і ігнорується. J J. 11/20. Нічого не змінилося з мого останнього запиту, не потрібно відповідати JJ. 23/ 1/ 21 Нічого не змінилося ЧИ ВИ СПРАВЖЕ ЧИТАЄТЕ ЦІ ВІДГУКИ, чи це так АВТОМАТИЧНО Згенеровано J J
Link Animal パズル zfrd
Я люблю грати в цю гру. Я просто хочу, щоб вам не доводилося щоразу починати з нуля. Можливо, після 20 років ви зможете почати спочатку в 15
Корисно для мозку, подобається
Перші кілька легких, потім набагато складніше
ігри aron - це супер ігри, тільки супер гра тварин
Чудово. змушує мене розслабитися.
Мені не подобається щоразу, коли закінчується час, починати з рівня 1. Це нудно. Якщо вас відволікає якесь заняття, коли ви повернетеся, вам доведеться перезапуститися.🙄
Недобре 😞😞😞 для перегляду відео кнопка не працює при натисканні.😞😞😞
Швидкий час
Добре знімає стрес
Чудовий
Link Animal Hlavolamy gsy
У центрі гри є зелена камера, яка охоплює тварину
ця гра дійсно хороша, але, на жаль, не дає достатньо часу, щоб завершити її в 74, я вважаю себе досить розумним у використанні комп'ютера чи мобільного смартфона тощо, але мені дуже важко завершити навіть 1 гру, чи є час будьте налаштовані, щоб допомогти літнім людям, будь ласка, дякую Y Isaac
Дуже люблю цю гру. Постійно грайте на моєму iPad. Завантажив його на свій телефон Android, і додавання охоплює кнопку виходу для покупки на початку. Якби я дійсно потрапив до гри, половина цього також була б покрита. Велика проблема
Досить чудова гра. Я грав у неї знову і знову. Хотілося б, щоб був інший, як це. з різними картинками
Я все ще граю в цю гру......одне питання спадає на думку...що сталося з різдвяним оновленням цього різдвяного сезону? Хеллоуїн закінчився... слава Богу!!!!!
Sky Combat: Juegos de Aviones Acción dve
Це бомба, яку я 💕 я не можу перестати грати в неї. Я граю в слот-ігри, але якщо я познайомлюся з нею, я видалив її і перейшов до наступної, я завантажую багато ігор одночасно, це буде 5,8,10, або більше, як я сказав, я видаляю якусь гру після того, як зіграв у них. Я отримав одну гру. Я на 56 рівні за 2 дні без перерви, я просто продовжую грати в них, скільки рівнів я можу зробити, а ви граю в гру, в яку я багато граю, тому що Я 💕 це так, тепер ви, скільки ігор я граю та завантажую за один раз, ви повинні літати під гучним підписом JM (Тоні)
Боже мій, що сталося з моїм телефоном, будь-яка гра не встановлена, тому, будь ласка, скажіть мені sltn
Це дійсно тримає вас на ногах, водночас скорочуючи час! Тримає вас напоготові!!!! З пробудженим, пильним і гострим розумом, намагаючись бути на висоті! Весело....
Треба зосередитися і швидко думати. Весело. За середні здібності.
Чудова гра занадто захоплююча, коли граєш один раз, не хочеться зупинятися, дуже смішна, варто встановити
Я люблю цю гру, але це засмучує, коли мені доводиться починати з рівня 1 після досягнення рівня 40 . У вас повинен бути ще хоча б один шанс повторити пройдений рівень.
Це була моя гра, але тепер це якашка! Ви змінили його, щоб не пройти більше, ніж рівень 13. Це наче ви скоротили час на розгадку головоломки, оскільки завдання ставало важчим. А нещодавно з’явилася реклама якоїсь гри іноземною мовою. Після оголошення є значок, який постійно хитається вперед-назад, І він знаходиться посередині ігрового поля, тому ви не можете дістатися до плиток!!!Давайте, хлопці, хіба у вас немає техніків, які знають, що вони роблять??!!! Я з тобою ось-ось закінчив!!!!!
Мене це було досить незрозуміло, але добре 🙁🙂🙂👍
Мені це не сподобалося, якщо у вас тайм-аут, це повертає мене до початку
Я не можу вийти з реклами, щоб повернутися до гри.
Я взагалі не бачив жодної відповіді на чиїсь відгуки!!!!!! ЧОМУ НІ? МЕНІ НЕНАВИДИТЬ, ЩО ЯКЩО ВИ ВИКОРИСТОВУЄТЕ СВОЄ ЄДИНЕ СЕРЦЕ, ВИ ДОРЕБА ПОВЕРНУТИСЯ ДО РІВНЯ 1!!! НЕ СПРАВЕДЛИВО!!!!!
Дуже гарна гра. Дійшов до 41 рівня, але від постійного зміщення екрана у мене запаморочилася голова. Видалення...
Link Animal Dėlionė xam
Це приємно, але коли ти не повертаєшся до рівня 1, мені це не подобається