Post by ematbimawa on Feb 23, 2022 9:24:07 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ War and Order ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War and Order IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód více primogemů ▞▞▞
▞▞▞ War and Order 2022 version ▞▞▞
전쟁의 성화 (War and Order) 전략 wyde
Miluji tuto hru, ale všechny aktualizace konečně porazily můj telefon. Nemohu jej otevřít bez přidání nejnovější aktualizace a to přesahuje to, co můj telefon zvládne (doporučoval smazat soubory např. Google, Google Games, War and Order ((?)) . Jsem naprosto znechucený a zklamaný Z Dang blízko se mi chce brečet.
Je inzerována jako hra, kterou nemusíte utrácet, abyste byli úspěšní, ale pokud neutrácíte silnější hráče, opakovaně na vás bezdůvodně útočí a veškerá práce, kterou do toho vložíte, jde do plamenů, stejně jako váš hrad. Strávil jsem několik měsíců snahou, aby to fungovalo, ale hráči z 2 nebo 3 nejlepších aliancí prostě opakovaně útočili a bylo to tak frustrující, že je čas jít dál.
Matoucí zjišťování všeho. Ale to je, myslím, součást hry. Je těžké dosáhnout pokroku, aniž byste za to zaplatili. Ještě jsem nepřemýšlel, kolik to stojí. Dobře, tak jsem hrál asi měsíc. Dotáhl to až na L13. Hraju jen asi hodinu denně, protože MÁM ŽIVOT! Ale někteří pitomci si kupují spoustu výhod a drancují všechny. Můj třetí a poslední čas. Hraji to. Dobře, dobře... dal jsem tomu ještě jeden pokus... stejný výsledek. Pokud nejste ochotni utratit spoustu peněz... neztrácejte čas zde.
Jako
Ve hře jsou mikrohry, které jsou stejně zábavné jako samotná hra. Nejlepší a nejhorší na tom je asi chat ve hře. Někdy se překladatel porouchá, ale v době rozdělení dokáže tato hra lidi spojit.
Zatím dobrý :-)
Časově náročné, ale náročné. Pokud se chcete rychle dostat na vysokou úroveň, může to být drahé. Když překročíte 20 LVL, budete také potřebovat více účtů. Požitek z toho, že vaše armády a vaše aliance zasahují do cíle a vyhrávají, je úžasný, takže stojí za to vyzkoušet.
Klasická válečná hra s platbou za výhru.
Je to dobrá hra, ještě lepší, když máte peníze na utrácení, je to jako v životě, lidé s penězi na utrácení v této hře mohou v podstatě ovládat říši, čím vyšší je váš hrad, tím lépe, ale vše záleží na penězích, dosáhnout určité úrovně by trvaly roky, pokud nemáte peníze, to je jediná nevýhoda.
Doporučuji
Spousta zpoždění
C13-30-34 byla dobrá. Krádež byla zábava, farmaření je nuda, je to hra 24/7. Azurit hře škodil. Setkat se s lidmi po celém světě byla čest. Pokračujte prosím ve slučování sfér. Posaďte se a hrajte doly na války. Je to hra pro hraní událostí. Také je potřeba dát více Obnovení vojsk nebo zabránit ztrátám pěchoty jednotek T11. Potřebujeme události Active WAR. Také 2-3 měsíce příliš doplňovat jednotky je hodně. O 6 let později jsem si tu hru zamiloval, bezpochyby skvělá hra a lidé. Nyní jdu do důchodu v roce 2022. Děkuji všem. (Pojďme vydrancovat Azurit.
War and Order Strategia bbqc
Zábavná hra, jako jsou události a výzvy. Je těžké konkurovat lidem, kteří dokážou ve hře utratit spoustu peněz.
skvělá hra spousta informací k dispozici, pokud potřebujete. hra se neustále zlepšuje, jak lidé, kteří ji provozují, kromě návrhů a skutečně je používají. schopni rychle vybudovat, aniž byste museli platit nějaké peníze, nebo pokud chcete, můžete mít k dispozici skvělé nabídky, pokud máte rádi takové věci
Lukfis svět 30, aliance TOC, už měsíc se držíme mezi prvním třema aliancema a já se držím v top 100.Bez nákupu drahokamu, to se v jiných podobných hrach nedá dosáhnout.
Realm 1258# pro CZ / SK založena nová guildy (WAT) tak neváhejte přidat k nám a rozšířit tak naše řady. Jinak hra dobrá s hezkou grafikou akorát pořád stejně provedení jen s bonusem tower defensu. Realm / svět přehodit v účtu ve hře při volbě switch account.
Shromažďování zdrojů a výroba hradu je k ničemu. Na začátku vám dají dost na to, abyste měli první den pocit, že rostete. Pak jsou guildy na hovno, chatové soubory jsou nedbalé, mají velkou moc nad singálními hráči. Vedlejší hry jsou zábavné, ale lvl blokované a zvukové závady jsou nepříjemné.
Tato hra vás drží za ruku během hraní, takže není zábavná, ale návyková díky přehnanému úspěchu, který vám dává falešný pocit uspokojení. Hrozí, že o svá data přijdete, pokud jim neumožníte přístup do telefonu. Nedovolí vám hrát, pokud jim odmítnete vzít vaše osobní údaje, možností je souhlasit nebo hru ukončit. Díky tomu a neustálým výzvám k placení peněz je to dravá hra. Dal bych tomu 0 hvězdiček, kdybych mohl.
War and Order Strategia vzl
Локикрафт アーケード rxz
Tato hra se vás snaží donutit platit šílené částky milionem různých způsobů. Nebo prostě hrajte 5 minut a pak čekejte - protože se čeká doslova na všechno. Proč se obtěžovat s mobilní hrou, která vyžaduje stovky £, aby byla hratelná, když si za 50 £ můžete koupit vynikající hry pro PC nebo PlayStation nabízející 100+ hodin skvělé herní doby? ...
Ve hře je tolik dobrého, například poznávání nových lidí z celého světa. Zákaznická podpora je však tato hra jedna z nejstrašnějších, jaké jsem kdy viděl. Ve většině případů vaši vstupenku ignorují nebo vám dají irelevantní odpověď. Berou zdroje a drahokamy, které si hráči kupují za skutečné peníze, a obviňují hráče z NELEGÁLNÍHO NÁKUPU. Nemohou to dokázat, nikdy se to nestane a přesto na váš tiket nikdy neodpoví. O TÉTO HŘE JE TO HORKÁ PRAVDA.
NENECHTE své děti stahovat tuto hru! Jazyk v chatu je upřímně řečeno šokující a nutnost vysvětlovat 13letému dítěti, o čem některé věci jsou, není to, o čem by hra měla být. Toto by mělo být hodnoceno 18+
Má své nedostatky, ale celkově je to dobrá hra pro více hráčů. Mám pocit, že by to chtělo lépe přístupného průvodce
Hraji roky a byla to skvělá hra. Bylo úžasné, když konečně přidali Rolling Notifications. Před téměř rokem pak aktualizace způsobily, že oznámení byla přijímána pouze offline. Jediná odpověď od Camel byla „ Ujistěte se, že je vše aktualizováno a vypněte data na pozadí. Provedli jste tovární reset s novými instalacemi, nic. Zakoupili jste si nový telefon a stále nemohu při hraní dostávat oznámení, pouze když jste odhlášeni. Žádná oznámení ve hře a narůstající zpoždění , mám hotovo .
Zpočátku je těžké sledovat, ale vydržte
Mluvit s těmito ppl je jako mluvit s dětmi. Mluvil jsem s nimi déle než týden o resetování kódu pro můj ztracený hrad a poslal jsem jim potvrzení o GPA a stále jsem nedostal žádnou pomoc. já tomu nerozumím. Tato hra jde každým rokem z kopce.
Po všech těch letech tato hra potřebuje jen přepracování grafiky. Textury monster vypadají velmi nekvalitně a 2D animace musí být plynulejší. Aktualizujte grafiku hry. Obsahu už je dost.
Hledame nove aktivni a komunikativni ceske a slovenske hrace.Pridejte se k nam nachazim se ve svete #17 aliance Cze leader Srek nebo napravte mne Red Queeny nebo Black Queeny.Pojďte si užít zábavu a trosku adrenalinu v boji.Tesime se na Vas 😉
Zaplaťte za výhru, nehrajte tuto hru; zahrajte si lepší, který je buď zcela zdarma, nebo je mnohem méně p2w.
Velmi dobrá hra. Ovšem pozor na aktualizaci. Pakliže hra nejde po aktualizaci spustit. Restartujte telefon. A hned to půjde. Jinak svět 44 ali CSA. Pridte. Rádi vás vítáme a pomuzeme.
Úžasné hry a strategická válečná hra, můj jediný komentář je, že někdy při načítání nové verze je těžké nahrát, jako je tato nová verze, až doteď ji nemohu načíst.
Naprostý nesmysl musel začít znovu asi čtyřikrát, mohli jste se přihlásit přes Facebook, ale neberte to jako varování Facebook je temperamentní a nakonec se odkaz přeruší, takže začnete od nuly Hraju už roky a ztratil jsem postupujete přes přihlášení na Facebook a od vývojáře velblouda není žádná pomoc